NYHETER

Framgångar i BJJ

folder_openBrasiliansk jiu-jitsu

13 juni   Brasiliansk Jiu Jitsu är Spårvägens yngsta förening. Det är en idrott på stark frammarsch i den svenska idrottskartan med verksamhet för vuxna, men den lämpar sig också mycket väl för barn och ungdomar (inga sparkar). Spårvägens BJJ hade stora framgångar vid Veteran-EM. Adel Zaoujan vann klassen 41-46 år i 100 kg vid European Masters i Barcelona. Den är en av fyra Grand Slam-turneringar i världen tillsammans med Worlds, Pan Ams och Brasilerio. I samma tävling kom Robert Nylund tvåa i sin klass och Christopher Lee Klockare (tillika ledare i Spårvägens BJJ) trea i sin.
Föreningen har därtill ungdomar som tävlat internationellt. I slutet av maj var en trupp i Dublin för tävlingar. Jag gissar att det är få av Spårvägens tusentals ungdomar, som tävlat på Irland.

Tags: Brasiliansk jiu-jitsu

Relaterade inlägg

Årsmöte BJJ

Brasiliansk jiu-jitsu
18 febr.  Spårvägens Brasilianska Jiu Jitsu har haft årsmöte. Till ny ordförande valdes ”föreningens själ”, Omid Azad. Han var också ordförande 2021.

Ny gren i BJJ

Brasiliansk jiu-jitsu
22 sept. Spårvägen Brasilianska Jiu Jutsi har fått tillgång till fler tider i Liljeholmshallen och därvid kunnat tillföra en ny gren, Submission Wrestling. Detta har redan lockat till sig flera…

”Yrkesmästerskap”

Förutom att våra medlemmar tävlade inom den nationella idrotten var det särskilt under 1900-talet lika viktigt att tävla inom yrket, Svenska Spårvägsmästerskapen och Nordiska Mästerskapen var stora arrangemang. Det fanns…
keyboard_arrow_up